Automaatio, turva- ja viestintäjärjestelmät

Ohjausjärjestelmät

Tomitamme monipuolisesti langallisia ja langattomia ohjausjärjestelmiä yritysten ja teollisuuden käytöön, mutta myös oppilaitoksiin ja yksityisille henkilöille. Ovi- ja porttiohjausjärjestelmien lisäksi olemme toteuttaneet mm. ajoharjoitteluradan liikennevalo- ja kastelujärjestelmät ja  koulujen teknisten tilojen VeiStop turvajärjestelmiä.

Käytössämme on monipuolisesti ohjelmoitavat laitteet ja ammattitaitoinen,  sekä innovatiivinen henkilöstö, joiden avulla toteutamme toimivan sovelluksen lähes jokaiseen käyttötarpeeseen.

Kysy lisää tuotteista ja ratkaisuista henkilökunnaltamme.

VeiStop työstökoneiden ohjausjärjestelmä

VeiStop on työstökoneiden ohjausjärjestelmä kouluille ja muille vastaaville laitoksille. Lisätietoja VeiStop järjestelmistä saat ottamalla yhteyttä Marko Matilaiseen
marko.matilainen(a)selamatic.fi tai puh. 040 5049049

Teletek MDU2 radio-ohjain

MDU2 on edullinen kauko-ohjain – vastaanotinpari. Kauko-ohjaimessa on kaksi painiketta, joille on vastaanottimessa omat relelähtönsä. Lähtöjen tyypiksi voidaan valita pulssi- tai pysyvälähtö. Pulssin pituus voidaan säätää portaattomasti 1-120 sekuntia (molemmille kanaville oma säätö) ja pulssi voidaan keskeyttää ulkoisella ohjauksella. Vastaanottimen toimintajännite on 10-14,5VDC ja käyttölämpötila -20 – +80 astetta.

 

 

 

 

 

 

Gardin radio-ohjausjärjestelmä

ARDIN S38 on radio-ohjausjärjestelmä, jota voidaan käyttää esimerkiksi ovien ja porttien ohjaukseen sekä muihin vastaaviin sovelluksiin. Vastaanottimessa voi olla enimmillään kahdeksan ohjauskanavaa. Kannettavassa lähettimessä on 2, 4 tai 8 kanavaa. Vastaanottimen toimintajännite on 12Vdc tai 24Vdc. Lähettimet on varustettu alkaaliparistolla.

 EL.MO ETR- sarja

ETR- järjestelmä on monipuolinen ja ohjelmoitava ohjausjärjestelmä kattavilla aikaohjaus- ja kalenteritoiminnoilla. ETR -järjestelmään on liitettävissä langallisia ja langattomia ohjauksia. Ohjelmoitavilla releillä ja joustavalla väylärakenteella on ulkopuolisten järjestelmien ohjaus monipuolista ja kustannustehokasta.

Kysy lisää ETR -järjestelmän käyttösovelluksista henkilökunnaltamme.