Automaatio, turva- ja viestintäjärjestelmät

Kameravalvonta

Selamatic on Bosch kameravalvontalaitteiden valtuutettu jälleenmyynti- ja huoltoliike, mutta toimitamme tarvittaessa myös muiden valmistajien tuotteita. Bosch Security Systemsin laajalla valikoimalla innovatiivisia tuotteita pystymme toimittamaan luotettavia järjestelmiä, jotka vastaavat erityistarpeitasi ja minimoivat laitteiden elinaikana syntyneet kustannukset.

Henkilökuntamme asiantuntemus on käytettävissäsi  ja toteutamme tarvittaessa järjestelmän kokonaisuutena aina suunnittelusta asennukseen ja vuosihuoltoihin.

Digitaaliset videotallentimet

Ip-kameratekniikan kasvaessa jatkuvasti, puolustaa perinteinen analoginen videovalvonta paikkaansa luotettavana ja kustannustehokkaana ratkaisuna etenkin pienissä ja keskisuurissa kohteissa. Molemmilla tekniikoilla on mahdollista toteuttaa laadukas kameravalvontaratkaisu, joka on käyttötarkoitukseensa sopiva.

Divar IP3000

Divar 3000 verkkotallennin

Boschin verkkotallentimien uusin tuote on kompakti ja kustannustehokas Divar IP3000. Tallentimessa on valmiiksi lisenssi 32:lle IP-kameralle ja tallennustilaksi on valittavissa 4 -tai 8TB. Tarvittaessa kameramäärä voidaan listätä aina 64 kameraan saakka. Etäkäyttö/hallinta tapahtuu erillisellä client-ohjelmalla.

 

IP-kamerat

Bosch Flexidome Starlight kamera

Bosch kuulu kameratekniikan ehdottomiin huippuihin. Siitä viimeisimpänä osoituksena esimerkiksi Starlight- sarjan IP-kameroiden valinta vuoden tuotteeksi kansainvälisessä IFSEC turva-alan tapahtumassa.

Boschin kameroiden älykkään dynaamisen kohinanvaimennuksen ansiosta tarvittava verkon kaistanleveys ja tallentimen tallennustila on jopa 30% tavallista pienempi. FullHD kamerat ottavat jopa 60 kuvaa sekunnissa täydellä resoluutiolla, jolloin optimaalinen tulos on taattu myös kohteissa, joissa tapahtuu paljon ja nopeasti.

Kaikki Boschin kameratuotteet ovat Onvif yhteensopivia muiden valmistajien tuotteiden kanssa.

Kameravalvontatuotteiden valikoima on laaja ja okea tuote löytyy jokaiseen valvontatarpeeseen ja budjettiin.

 

Analoginen videovalvonta

Verkkotekniikan kehittyessä perinteinen analoginen videovalvonta on hyvä ratkaisu useaan kohteeseen, joissa on esimerkiksi olemassa oleva kaapelointi, jota halutaan hyödyntää.

Analoginen tekniikka on myös toimintavarmuudeltaan huippuluokkaa. Kohteissa, jossa vaaditaan ehdotonta toimintavarmuutta, kuten vankiloissa turvaudutaan usein edelleen analogiseen kameratekniikkaan.

IP-tekniikasta luopuminen ei välttämättä tarkoita terävästä ja laadukkaasta kuvasta luopumista. Bosch on tuonut markkinoille uudet 960H (960×576) resoluution kamerat ja  tallentimet, joiden kuva ja käytettävyys on omaa luokkaansa hinnan pysyessä edelleen edullisena.

Divar 5000 tallennin 4 / 8 / 16 kanavaisena 960H resoluutiolla, neljällä kiintolevyllä ja kirjoittavalla DVD- asemalla tai ilman asemaa

Boschin täydellisen tuotevalikoiman löydät osoitteesta: http://www.boschsecurity.fi/content/language1/html/55_FIN_XHTML.asp

Analogiset kamerat

Dinion 5000 runkokamera

Bochin analogisten valvontakameroiden valikoimaa uudistettiin uusituilla Dinion5000-sarjan runkokameroilla joiden 960H resoluutio ja laaja dynamiikka-alue luo vakaan ja laadukkaan kuvan myös heikossa valaistuksessa.

Runkokameroiden uudistuksen myötä valikoima uudistui myös optiikoiden osalta. Uusien 1/3″ tuuman kennolle 960H tarkkudelle tarkoitettujen DC-iiriksellä ja IR-valon korjauksella varustettujen linssien polttovälit ovat 2.8-11mm, 3-8mm ja 5-50mm.