Automaatio, turva- ja viestintäjärjestelmät

Avunpyyntö

Avunpyyntöjärjestelmien käyttökohteet vaihtelevat julkista virastoista oppilaitoksiin ja kouluhin. Jokaisella kohteella ja asiakkaalla on omat vaatimuksensa järjestelmän toiminnallisuuden suhteen.

Avunpyyntöjärjestelmä voidaan toteuttaa kiinteillä kalusteisiin asennetuilla painikkeilla, langattomilla kaulariipus- tai rannekepainikkeilla, vyöllä kannettavilla paikantavilla lähetin-vastaanotinyksiköillä tai kaikkien näiden yhdistelmillä.

ATUS PS2-järjestelmä

Aiemmin Bosch tuotemerkillä tunnettu PS2- järjestelmä on suunniteltu erityisesti sairaaloiden ja teollisuuden vaativiin olosuhteisiin. PS2-järjestelmä voidaan toteuttaa sijainnin paikantavana järjestelmänä erillisten sijantipaikantimien avulla.

Järjestelmän väylärakenne vähentää kuluja toteutusvaiheessa ja pitää rakenteen yksinkertaisena.
Valmistajalta löytyy myös laadukkaat DECT-järjestelmät kilpailukykyiseen hintaan.

Lisätietoja myyntihenkilöstöltämme ja verkko-osoitteesta:

http://www.atusbv.com

ETR- monivalvontajärjestelmä

El.mo ETR-sarjan monivalvontakeskuksia voidaan hyödyntää myös langattomana avunpyyntöjärjestelmänä, yhdessä tai erikseen kiinteistön muusta valvonnasta. Järjestelmän väylään voidaan liittää niin avunpyyntöjärjestelmän vastaanottimet kuin murtosuojausjärjestelmän laitteetkin käyttökohteen mukaan. Langattomat RT6 kaulariipuspainikkeet ovat rakenteeltaan erittäin kestävät ja vesitiiviit. ETR-järjestelmä voidaan tarvittaessa yhdistää Atus PS2-järjestelmään, jolloin avunpyynnöt voidaan välittää esimerkiksi tekstiviestitse haluttuihin puhelinnumeroihin ja lisäksi kaikkiin PS2 päätelaitteisiin.

El.mo Spa:n kotisivut: http://www.elmospa.com

 

Atus PS-Pager

Henkilökohtainen paikantava päätelaite.

PS-pager päätelaiteella asiakas lähettää ja vastaanottaa kutsuviestejä muista päätelaitteista ja järjestelmistä. Valaistu näyttö on helppolukuinen ja laitteen rakenne on kestävä. PS- pager päätelaitteet voidaan paikantaa rakennukseen asennettavien sijaintipaikantimien avulla.

Langaton RT6 kaulariipuspainike

RT6 kaulariipuspainike on erittäin helppokäyttöinen: hälytys tapahtuu suurikokoista painiketta painamalla tai kaularemmistä vetämällä. Painike on vedenkestävä. Painikkeesta saatavilla myös rannekkeellinen RT7 -malli.