Automaatio, turva- ja viestintäjärjestelmät

Äänentoisto

Hyvin toteutettu äänentoisto palvelee käyttäjäänsä monella tasolla. Kauppakeskuksessa päivittäiset kuulutukset hoituvat samalla järjestelmällä taustamusiikin ja mainosten kanssa. Palohälytys -tai muussa vaaratilanteessa äänentoistojärjestelmä ohjaa ja opastaa  asiakkaita ja henkilökuntaa automaattisesti . Koulussa aamunavausten, liikuntatuntien musiikin ja kuulutusten ohella on kattavalla äänentoistojärjestelmällä olennainen rooli koulun turvallisuudessa. Liikuntakeskuksessa on olennaista järjestelmän helppokäyttöisyys ja monipuolisuus välitettäessä useita ohjelmia eri alueille.

Ota yhteyttä henkilökuntaamme niin kerromme mielellämme lisää eri toteutusvaihtoehdoista.

Äänievakuointi

Äänievakuointijärjestelmä palvelee kiinteistön päivittäisessä käytössä esimerkiksi taustamusiikki ja kuulutuskäytössä.
Järjestelmän on oltava EN54-16 sertifioitu ja rakennettu sertifikaatin määräysten mukaisesti. Hätätilanteessa äänievakuointijärjestelmää käytetään evakuointiin, joko paloilmoittimen ohjaamana tai manuaalisesti käynnistettävin ääniviestein. EN54-16 sertifikaatin mukainen toteutus mahdollistaa myös palokellojen korvaamisen kaiuttimien kautta välitettävällä äänimerkin ja viestien yhdistelmällä.

 

Bosch Praesideo äänievakuointijärjestelmä

Bosch Praesideo äänievakuointijärjestelmiä on asennettu yli 6000 ympäri maailmaa ja se on erinomainen ratkaisu tiloihin, joissa tarvitaan tehokkaita yleisäänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmiä.
Praesideo on ihanteellinen ratkaisu keskisuuriin ja suurin kohteisiin, joissa vaaditaan luotettavuutta ja monipuolisuutta. Digitaalinen matriisi, monipuoliset lisäominaisuudet ja laajennettavuus tekevät Praesideosta ainoan oikean vaihtoehdon vaativiin kohteisiin.

Lisätietoa Boschin järjestelmistä henkilökunnaltamme ja osoitteesta: http://www.boschsecurity.fi/content/language1/html/55_FIN_XHTML.asp

Bosch Plena VAS äänievakuointijärjestelmä

Bosch Plena VAS on yleisäänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmä pieniin ja keskisuuriin kohteisiin, kuten kouluhin, hotelleihin tai kauppoihin. Järjestelmä on kokonaisuudessaan EN54-16 sertifioitu.

Plena VAS -järjestelmä rakentuu keskusyksikön ympärille, jossa on sisäänrakennettuna 240W vahvistin jaettuna 6:lle eri alueelle A/B -kytkennöin, sisäinen viestimuisti ja hälytysmikrofoni, sekä viestikäynnistyspainikkeet etulevyssä.

Tarvittaessa järjestelmä laajenee jopa 120 kuulutusalueeseen lisäyksiköin ja vahvistimin. Järjestelmän toimintoja voidaan ohjata esimerkiksi paloilmoittimen tai kiinteistöautomaatiojärjestelmän ohjaamana.

Varavoimasta sähkökatkotilanteessa huolehtii EN54-4 sertifioitu varavoimajärjestelmä.

Yleisäänentoisto

Aina kiinteistöön ei vaadita äänievakuointijärjestelmää. Tällöin kiinteistön äänentoisto voidaan toteuttaa yleisäänentoistoon tarkoitetuin laittein.

Laadukkaasti toteutettuna yleisäänentoistojärjestelmällä voidaan luoda kohteeseen miellyttävä äänimailma, joka palvelee käyttäjän äänentoiston tarpeita. Marketin, liikuntahallin tai messukeskuksen tarpeet ovat erilaisia ja tärkeintä on toteuttaa järjestelmä, joka on toiminnoiltaan ja kustannuksiltaan sopiva kulloisenkiin käyttökohteeseen.

Bosch Security Systems tarjoaa laaja-alaisesti yleisäänentoistoratkaisuja tunnetulla laadulla.

Belgialainen Apart Audio täydentää valikoimaa innovatiivisilla ja monipuolisilla ratkaisuillaan edulliseen hintaan.

Oli äänentoistojärjestelmä pieni tai suuri, löytyy meiltä sopiva tuote jokaiseen tarpeeseen.

Lisätietoja Apart Audion tuotteista henkilökunnaltamme tai osoitteesta: http://www.apart-audio.com/

Sennheiser mikrofonit

Saksalainen Sennheiser on tullut tunnetuksi etenkin laadukkaiden mikrofonien ja kuulokkeiden valmistajana.

Valtuutettuna Sennheiser tuotteiden jäälleenmyyjänä olemme vakuuttuneita, että laadukas mikrofoniratkaisu nostaa äänentoistojärjestelmän käyttöarvon uudelle tasolle.

Sennheiserin langattomista mikrofonijärjestelmistä löytyy oikea tuote niin pienimuotoiseen puhekäyttöön kuin vaativaampaankin monikanavaiseen vokaalikäyttöön.

Lisätietoja: http://fi-fi.sennheiser.com/