Automaatio, turva- ja viestintäjärjestelmät

Palvelut

Selamatic Oy on perustettu vuonna 1996, mutta ammattitaitoa erilaisista viestintä, automaatio- ja turvajärjestelmistä löytyy jo 1980- luvulta saakka. Selamatic Oy toimii Mikkelissä, palvellen asiakkaitaan valtakunnallisesti osaavan ja kattavan jälleenmyyntiverkostonsa avulla.

Suunnittelu

Suunnittelutyö aloitetaan valvontatarpeesi kartoituksella, jonka pohjalta teemme yhdessä suunnitelman kohteen valvonnasta ja viestinnästä. Ammattitaitoisen henkilökuntamme avustuksella erilaisten kohteiden valvonnan vaatimukset ja tarpeet tulevat huomioitua  ja järjestelmien toteutus on tehokasta selkeiden suunnitelmien pohjalta.

Tarjoamme konsultointia sähkösuunnittelijoille ja turvallisuusvastaaville.

Projektinhoito ja asennus

Asioidessasi kanssamme, yksi henkilö ottaa projektin hoitaakseen jo suunnitteluvaiheessa. Myyntihenkilöstömme hoitaa järjestelmän toteutuksen kokonaisuudessaan läpi alusta loppuun yhdessä asennushenkilöstön kanssa. Projektin läpivienti laitehankintoineen ja aikataulutuksineen on yhden henkilön hallinnassa, joka tuntee kohteesi ja tarpeesi henkilökohtaisesti. Asennushenkilöstömme on pitkän kokemuksen alalta omavaa ja työt tulee tehtyä alusta loppuun ammattitaidolla. Henkilöstömme kouluttautuu jatkuvasti uusien tekniikoiden myötä,  ja jokaiselta asentajaltamme löytyy turvasuojaajakortin ohella myös vähintään työturva- ja tulityökortit.

Huolto

Selamatic Oy on Bosch Security Systemsin tuotteiden valtuutettu huoltoliike. Huollamme myös muiden valmistajien valvonta- ja viestintälaitteet.

Järjestelmän toiminnan ja ylläpidon kannalta oleellista on säännöllinen huolto. Oli sitten kyseessä murtohälytin, kameravalvonta tai vaikka äänentoistojärjestelmä, vaatii järjestelmä toimiakseen moitteetta ja luotettavasti tilanteessa kuin tilanteessa,  säännöllistä huoltoa. Järjestelmän toiminta testataan, laitteet putsataan, akut mitataan ja tarvittaessa kuluneet akut vaihdetaan. Jokaisesta huollosta sinulle tehdään pöytäkirja, josta käy ilmi tehdyt toimenpiteet ja mahdollisesti suositellut korjaus- tai vaihtotyöt.